Alimentació per a la salut

ISBN: 84-8409-153-8

$22.11

L alimentació està considerada avui dia un dels factors que més influencien en la salut de la població. Al nostre planeta i en el nostre temps, hi ha àmplies zones amb gran densitat de població que tenen una alimentació deficitària que origina nombroses malalties i altres zones que, contràriament, tenen una gran disponibilitat d aliments, la qual cosa també és causa de greus problemes de salut. Per aquests dos motius, manca d aliments en algunes zones del món i excés en altres, l Organització Mundial de la Salut considera actualment l alimentació un problema de salut pública i ha exhortat els diferents governs a donar prioritat a l alimentació en els seus programes d actuació sanitària. D altra banda, la nutrició en general i l alimentació en particular constitueixen dos aspectes bàsics, no solament de la medicina actual, sinó també de la pròpia cultura de la nostra societat. Efectivament, el món de la nutrició ha calat profundament en l opinió de grans capes de la població i existeix un interès creixent a la nostra societat per a aquests temes. Termes com nutrició i alimentació; aliments i nutrients, i règims i dietes són d utilització freqüent per a una gran quantitat de persones arreu del món i formen part dels continguts habituals dels mitjans de comunicació de masses. Però, tot i disposar d aliments en abundància, l alimentació a la nostra societat sembla ser cada dia més inadequada. La majoria de la població no disposa d informació clara sobre alimentació o la informació que té al seu abast és insuficient i, moltes vegades fins i tot inexacta i tendenciosa. Convindria, doncs, que la gent pogués disposar d informació adequada sobre nutrició i alimentació i la seva relació amb les malalties més freqüents. D aquesta manera, podria ser fàcil d entendre i de fer una alimentació per a la salut. Aquest petit manual que presentem va dirigit a la població en general, amb una voluntat de subministrar una informació senzilla i raonada, esquemàtica però suficient per poder fer una alimentació lliure i variada i al mateix temps equilibrada i saludable.

Title:
Alimentació per a la salut
ISBN-13:
84-8409-153-8
Author:
Ángel Rodríguez Y Alba Rodríguez
Publisher:
U. Lleida
Published Date:
20021031
Binding
Paperback / softback
Pages:
144
Product Dim.:
9.45 H x 6.69 W (inches)

Ángel Rodríguez Y Alba Rodríguez

Special Offers and Promotions

Our print to order bookstore saves you money. There are currently no special offers for Alimentació per a la salut

Editorial Reviews

Thank you for selecting our online bookstore. Currently, there are no editorial book reviews for Alimentació per a la salut

About Pubgraphics Direct

PGDirect is an online bookstore that has embraced the concept of direct to consumer selling for self-published books, softcover and hardcover books, specialty books, children's books, hard to find books, college textbooks, print on demand books and more.

Your Cart